Nitip Kangen by Via Vallen – thelyrics.xyz




Song: Nitip Kangen
Artist: Via Vallen

The Lyrics: Nitip Kangen by Via Vallen

Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Ning netro katon nyoto esem guyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadjan mung sedelo ngobati roso kangenku

Mung tak angen roso sakjroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku

– PA – The Lyrics


Video Nitip Kangen by Via Vallen - thelyrics.xyz

lirik-lagu-nitip-kangen-via-vallen-vieo-musik-youtube

Via Vallen

Via Vallen adalah seorang penyanyi dangdut yang terkenal berkat lagunya, Sayang, pada tahun 2017.

Lagu Nitip Kangen adalah salah satu lagu dangdut bahasa Jawa, yang diciptakan oleh Kakung Lintang. Lagu ini pun pernah dinyanyikan oleh Eny Sagita feat. Atut, dan dirilis Via Vallen pada tanggal 22 Desember 2016.

 

Another Song You Like

Latest Posts







You may also like...




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *