Esem Lan Guyumu by Nella Kharisma – thelyrics.xyz




Song: Esem Lan Guyumu

The Lyrics: Esem Lan Guyumu by Nella Kharisma

Esemmu lan guyumu
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

Potomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu

Esemmu lan guyumu
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnamu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

Potomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu

– PA – The Lyrics


Video Esem Lan Guyumu by Nella Kharisma - thelyrics.xyz

lirik-lagu-esem-lan-guyumu-nella-kharisma-video-musik-youtube

Nella Kharisma

Nella Kharisma adalah salah satu penyanyi dangdut Indonesia yang terkenal dengan singlenya, Konco Mesra. Ia lahir di Kediri, 4 November 1994.

Lagu Esem Lan Guyumu ini diciptakan oleh Jo Klithik. Esem dalam bahasa Indonesia berarti senyum, dan guyumu berarti tawamu.

 

Another Song You Like

Latest Posts







You may also like...




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *