Bojo Galak by Via Vallen – thelyrics.xyz




Song: Bojo Galak
Artist: Via Vallen

The Lyrics: Bojo Galak by Via Vallen

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ning ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung iso meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

– PA – The Lyrics



Video Bojo Galak by Via Vallen - thelyrics.xyz

lirik-lagu-bojo-galak-via-vallen-video-musik-youtube

Via Vallen

Via Vallen lahir di Surabaya, 30 September 1991, dan merupakan seorang penyanyi dangdut Indonesia yang melejitkan beberapa lagu populer.

Salah satunya adalah lagu Bojo Galak ini. Meskipun begitu, ternyata pengarang asli lagu ini adalah sebuah grup rap dangdut asal Bantul, yang memiliki dua personil, yaitu Lewung dan Sandi.

Bojo galak artinya adalah istri yang galak. Selain Bojo Galak, Via Vallen juga mempopulerkan beberapa lagu lain, dan yang paling populer adalah Sayang, yang dirilis pada tahun 2017.




Another Song You Like

Latest Posts







You may also like...




3 Responses

  1. Rebsype says:

    Cialis Para Mujer Compra Kamagra Achat Cialis Express buy orlistat in mexico Sun Exposure Amoxicillin Peut Acheter Kamagra Pharmacie Propecia Naturale

  2. StepCaday says:

    Cialis Original 5 Mg Buy Suhagra Online India cialis Propecia Capilar

  3. StevPype says:

    Keflex Swime Flu Viagra En Suisse Sans Ordonnance Methylprednisolone Canada No Prescption vardenafil bestellen Propecia Utilidad Cialis 10 Mg Wirkung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *